2641777034 ΧΑΒΕΛΛΑ 4, Αγρίνιο info@mselectrical.gr
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
MS ELECTRICAL ΜΑΝΤΖΑΦΙΝΗΣ Δ. - ΣΚΟΥΜΑΝΤΖΟΣ Γ. | Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

Οι πολύπειροι ηλεκτρολόγοι Μαντζαφίνης Δημήτρης και Σκουμάντζος Γιάννης δραστηριοποιούνται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτοντας συνολικά πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, οι ηλεκτρολόγοι μπορούν να αναλάβουν πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες, έχοντας τη δυνατότητα, να εξυπρετήσουν το Αγρίνιο, όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας, τις γύρω περιοχές αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παρακολουθούμε συνεχώς τις ανάγκες της αγοράς και φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε διαρκώς, ώστε να παρέχουμε σύγχρονες και αξιόπιστες ηλεκτρολογικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Παρέχουμε άμεσες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με πακέτα τα οποία τιμολογιακά συνιστούν τα πιο οικονομικά της αγοράς, σεβόμενοι πάντα τις δυσκολίες της εποχής.  
Κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αναλαμβάνουμε γίνεται με την κατάλληλη μελέτη και με την εφαρμογή ενός εξατομικευμένου πλάνου το οποίο θα συμφωνεί με τις ανάγκες σας. Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση κοινοποιούμε το κόστος στον πελάτη όπως και το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα των εργασιών.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σύντομα ο καλύτερος λόγος να μας επιλέξετε θα είναι η γνωριμία μας